dilluns, 4 de novembre del 2013

Hangouts - Evolució del Google talk amb sabor a Whattsapp

El mon de la missatgeria instantània s'està ampliant i tot és gràcies als xats i als "whattsapp".
Google no ha volgut ser menys i fa mesos que va evolucionar la seva linina de xats en navegador coneguda com Google Talk a Hangouts o també traduït com "quedades". Te els seus pros i les seves contres, però el cert és que és molt bo i una gran competidora per Whattsapp.

El primer avantatge de Hangouts de Google és que no necessites instal.lar cap programa en el teu ordinador ( a menys que sigue el control.lador per les videoconferències ) ni el teu mòbil Android ( sempre que el tingues actualitzat ). A l'ordinador pots fer-lo servir des del teu perfil de Google+ o des del teu compte de Gmail, només has de validar-te i podràs veure'l.
Si utilitzes un dispositiu Android, només has de tindre'l actualitzat ja que, avui en dia, Hangout ja ha suplit al Google Talk i s'ha integrat en el sistema aprofitant la teva llista de contactes ( de Gmail sempre).

A l'igual que Whatsapp, Hangouts també permet compartir fotos, vídeos i altres continguts multimèdia, també permet la creació de grups i fins i tot pots saver l'estat del contacte ( connectat o no ) a més de permetre fer una videoconferència en grup.
Ara, amb la nova actualització d'Android, també s'integren els SMS.
Així doncs a Hangouts, el seu punt fort, radica en que "trenca la barrera del dispositiu", ja que pots comunicar-te entre mòbils ( Android o Apple ) i qualsevol ordenador ja que només necessites el navegador web. I, a diferència d'altre programes de missatgeria que comencen sent gratuïts, aquest ho és des del moment que l'instal·les.

( Clica a la imatge per accedir a la web oficial d'informació )

Una vegada vists els avantatges, toca parlar dels desavantatges:
* No pots parlar amb un contacte que no estigui en la teva llista de contactes i a més ha de ser de Gmail o Google App, a diferència de Line o Whatsapp que només necessites el seu número de mòbil i que l'altre usuari també tingui Line o Whatsapp.
* El sistema de compartir ubicació no forma part del programa sinó de Google+, per tant has de tindre el Google+ també instal·lat... tot i que tampoc és un gran desavantatge.

Personalment l'utilitzo des del primers dies que era Google Talk i estic molt content, l'utilitzo tant en el meu entorn laboral com personal i m'agradaria que més gent l'utilitzi.

A continuació deixo el video oficial de Hangouts amb un bon exemple bàsic d'ús.


Lloc d'informació per Android en Google Play.
Lloc d'informació per App Store per dispositius iPhone i iPad.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada