dissabte, 24 de setembre del 2011

Tutorials GAPPS - Google Mail

Fa temps que soc usuari de Google, de fet, fa anys i sempre m'ha agradat el seu funcionament i lligam entre les seves aplicacions. És per això que he decidit de fer una serie de tutorials basant-me en les aplicacions Google.

Poc s'ha de dir de Goolge que gent no sapigue ja que fa anys va començar sent un dels millors cercadors d'internet ja que era una simple caixa de texte i el logo i a cercar i les seves cerques eren ràpides i amlies.

Anys després va neixer Gmail, sent un dels primers clients-web de correu que permetia una gestió rapida de correu en varis protocols implementant gratuitament la gestió per POP3 i IMAP, fent-li competència directa al famós hotmail de Microsft, i de la gran mida d'espai dedicat a l'usuari ( 5GB mentres que altres més populars donaven 1GB com màxim). Avui en dia Gmail és un dels millors servidors de correu que trobarem en la xarxa i que s'implementa en altres serveis de google com el Calendar, Docs o el nou Google Plus. Un dels serveis que més força està donant per als usuaris de Gmail és el Gtalk ( o Google talk ) que està integrat a gmail i ens permet xatejar amb altres usuaris gmail i fins i tot (en el càs entre ordinadors ) fer videoconferencies o trucades.

Vos deixo un video-resum de l'alta d'un usuari i la gestió bàsica de gmail:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada