dijous, 1 de setembre del 2011

Nou format de Blogger

L'editor de blogs de Google està apostant pels entorns minimalistes en el Docs, Gmail, Calendar... i no ha volgut ser menys en el seu editor de pàgines web de blog.
Al canviar a la nova versió veurem que l'entorn és molt més clar i amb menys enllaços "gràfics", amb icones senzilles i monocromes a part d'una petita gràfica davant del blog dient les visites.

Altre punt important el veiem a l'hora d'editar una entrada ja que el títol passar a estar dalt de tot seguit dels botons de publicació deixant així els menús amb pestanyes que tenia abans.

La configuració de les entrades passa a estar a l'esquerra  com botons desplegables per les etiquetes, planificacions, Ubicació ( suposo del blog ) i les opcions de configuració de l'entrada.
Amb això ens trobem que han estalviat espai en la pàgina dedicant tot a la publicació.

També ens trobem que ha canviat la pàgina principal del blog sel.leccionat on ens mostra la gràfica de visites al centre i les configuracions a l'esquerra on haig d'admetre que em recorda molt al menú de configuracions del Wordpress.
Haig d'admetre que no em desagrada la nova aparença i que, per mi, ha sigut una bona el.lecció la de google la d'aposta pels entrons minimalistes, suposo que mirant de cara al seu futur sistema operatiu, fent que, al tindre menys "detalls" sigue molt més ràpid.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada