divendres, 17 de maig del 2013

Hangouts, la fussió dels serveis de missatgeria de Google

Google ens ha sorprès amb un servei que fa temps era noticia, la unificació dels serveis de missatgeria a un sol programa. Aquesta noticia tenia venia sobre el rumor del nom Google Babble però al final s'ha quedat amb Hangouts o "quedades". 
Aquest servei permet la comunicació i videoconferencia entre varis usuaris i amb dispositius diferents, aixó com ja ho feia l'ara desparegut Gtalk. 
Ara i sense cap més problema, un usuari que estigui al seu ordinador pot xatejar amb un altre que estigui a la tablet, iphone, ipad.... amb la possibilitat d'invitar a altres dels seus contactes i fins i tot realitzar una simple videoconferència. 

Google Hangouts, a primera vista vindrà a ser la competència directa de programes com
Wattsapp o Line que ja han acaparat gran quantitat d'usuaris, però aquí ens trobem amb l'afegit que podràs fer-lo funcionar des del teu ordinador o tablet sense la necessitat d'enregistrar el teu numero mòbil ja que utilitzem el 100% d'identificació de dades i sense la limitació d'estar en un sols dispositiu. 

En el meu cas tinc el substitutiu de Gtalk de manera oficial des d'aquest mateix matí i ja he realitzat conferencia a tres i xat des del meu ordinador a altres companys a la tablet.

El funcionament i l'apariència són molt senzills i bàsics restant tot tipus de "mal de cap".  Ara només falta que altres usuaris també es dediquen a utilitzar-lo i comencin a fer costat a programes com els esmentats per que, trobo, que no hi ha excusa ...

Si encara no està l'actiualització disponible en el Google Play, només cal esperar perque aquest programari serà compatible fins i tot en dispositus amb Android 2.3 a superiors.
En el següent enllàs disposareu dels enlaços a Google Play i a App Store d'Aple per la seva descàrrega gratuïta ( torno a recordar que els dispositius android que ja tenien Google+ i Gtalk instal.lat, l'actualització serà automàtica )

http://www.google.com/+/learnmore/hangouts/


A continuació deixo el video oficial oferint els seus serveis:



PD - Per assegurar-nos que no entraràn en conflicte gtalk i hangouts recomano reiniciar el dispositiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada