diumenge, 20 de novembre del 2011

Google Chrome, el navegador definitiu

Google Chrome és el navegador oficial del cercador Google, i avui en dia s'ha obert un gran camí en el mercat dels navegadors sent conegut per la seva estabilitat, fiabilitat i velocitat.
Un dels grans avantatges és la seva integració amb els serveis propis de Google com Gmail, Calendar, Docs, Youtube, etc...






Aquest navegador és caracteritza per:
Velocitat - Utilitza el motor de renderització WEBKIT ( utilitzat en altres naveadors com Opera o Konqueror ) a part del motor javascript V8. També ens trobarem que podem fer les cerques directament de la barra d'adreces del motor propi de Google.
Sensilleça - Com podrem veure, la finestra només es compondrà de la barra de cerca i les pestanyes superiors de navegadors, després ja podriem afegir extensions.
Seguretat - Google Chrome és potser el navegador més segur que trobarem amb protecció integrada contra la suplentació d'identitat i software malintecionat, actualitzacions automàtiques que garantitzen que el navegador sempre estigue amb la seguretat més recent, etc...
Més funcions - Entre les funcions incorporades podem trobar la traducció en el propi navegador, integració amb les aplicacions, extensions i temes. Podem trobar més informació en la seva pàgina oficial.


També ens trobarem que podem sincronitzar els nostres marcadors, configuracions i contrasenyes amb el nostre compte de gmail.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada