dilluns, 29 d’agost del 2011

ANDROID: MY TRACKS, imprescindible pels caminants

MY TRACKS és una aplicació per Android imprescindible pels que, com jo, dessitjen tindre un control de les rutes ( tracks ) que puguessim fer i a més podem importar altres de pàgines com wikiloc.

Cal destacar que aquesta aplicació és molt senzilla i que es pot ficar en qualsevol dispositiu Android mentre tingue connexió de dades per als mapes i una connexió GPS per poder desar i ubicar-te en la ruta.
Actualment i segons he pogut comprovar, també et va avisant del progrés de la gravació de la teva ruta per cada kilòmetre ( o al menys m'ho fa a mi :P ). En aqueta informació durant la marxa et dona la distància, temps i velocitat mitja.
També ens permet importar fitxers GPX que pots extreure de la pàgina Wikiloc abans esmentada i poder-les seguir ja que, una vegada carregades, es marcarà amb una linia resaltant la ruta.
També podrem veure la gràfica d'altitud i velocitat i en una altra pantala podrem veure el resum de la ruta amb les velocitats, percentatges de pendent...

També tenim l'opció de pujar les rutes directament al Google Maps on podem compartir-les amb altres usuaris o al Google Docs per tal de tindre una fulla de càlcul per tindre un control de l'evolució dels nostres entrenaments.




Recomano no abusar de la pantalla o de connexio de dades ja que el fet d'utilitzar el GPS constantment pot esgotar ràpidament la bateria.

L'enllaç oficial al programa el trobareu al Market d'Android.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada